Evenementenloket

Stichting Ede Marketing richt zich op de zichtbaarheid van evenementen in Ede. Wij bieden extra ondersteuning voor evenementen die bijdragen aan de profilering Food en Veluwe. In 2019 ook met financiële regeling voor (kleinere) evenementen. Kijk hieronder voor de toelichting en het aanvraagformulier.

Incidentele bijdrage evenementen 2019

In 2018 zijn veranderingen doorgevoerd voor de organisatie van citymarketing activiteiten en de subsidiëring van evenementen bij de gemeente Ede. Voor (kleinere) evenementen in 2019 heeft Ede Marketing daarom een bedrag opgenomen in de begroting. Het gaat bij het verlenen van de bijdrage niet om een subsidie maar om een financiële bijdrage, van maximaal 1.500 euro, voor een evenement dat past bij de doelstellingen van Ede Marketing. Het budget wordt toegekend op twee momenten, in juni en in september 2019. De deadline voor het tweede moment van aanvragen was uiterlijk 26 augustus 2019.
Lees voor het invullen van het aanvraagformulier eerst onderstaande toelichting. 

Ede Marketing zal niet structureel de subsidiëring van evenementen overnemen van de gemeente Ede. De gemeente blijft de organisatie waar je terecht kunt voor het aanmelden van een evenement, aanvragen van een vergunning en indien beschikbaar subsidies.

Toekenning bijdrage evenementen 2019

Met enthousiasme maken we bekend welke evenementen een bijdrage ontvangen. De evenementen die minimaal een voldoende scoren op twee van de drie onderdelen ontvangen het aangevraagde bedrag met een maximum van 1500 euro per evenement. Evenementen met minder dan 500 bezoekers ontvangen een een bedrag van 250 euro bij minimaal een voldoende op 1 onderdeel of 500 euro bij minimaal een voldoende voor twee of meer onderdelen.

Tweede aanvraagmogelijkheid

In september is er een tweede mogelijkheid geweest voor het aanvragen van een bijdrage voor evenementen die in 2019 plaatsvinden.

Toelichting evenementenbijdrage 2019

In deze toelichting vindt u informatie over de procedure, het doel van de bijdrage en de voorwaarden waar een organisator aan moet voldoen.

Aanvraagformulier evenementenbijdrage 2019

Indienen van een aanvraag gaat via onderstaand formulier. De deadline voor het indienen van de aanvraag was uiterlijk 26 augustus 2019.