Toolkit

Uitagenda in Ede Stad

Maandelijks - en in de zomer tweewekelijks - plaatst Ede Marketing een uitagenda op de gemeentepagina's in de Ede Stad. Deze Uitagenda toont een selectie van de evenementen die de komende tijd plaatsvinden in de de gemeente Ede. Toeristische locaties die bezoekers een overzicht willen bieden, kunnen gebruik maken van deze Uitagenda.

Ook met uw evenement in aanmerking komen voor plaatsing in de uitagenda? Meld uw evenement dan aan via het aanmeldformulier.

Bekijk alle specials

Huisstijlhandboek

Aan het gebruik van de huisstijlmiddelen van Ede Marketing zijn wel een paar spelregels verbonden. Deze zijn terug te vinden in het huisstijlhandboek. 
Zo worden we graag even geïnformeerd bij gebruik van het logo en de huisstijlmiddelen. Dit kan via info@ede-marketing.nl
Professionals die ondersteuning zoeken bij de toepassing van het logo of de huisstijl, kunnen om advies vragen bij Ede Marketing via info@ede-marketing.nl

Let op: Bij het gebruik van logo en huisstijl, wordt akkoord gegaan met de spelregels. Lees daarom het huisstijlhandboek goed door. 

Download huisstijlhandboek