VVV-functie

Wat kunnen we dit weekend of deze vakantie doen in Ede? Deze vraag horen wij regelmatig van bezoekers aan de regio. Voor toeristische informatie kunnen bezoekers én inwoners terecht op de website bezoek-ede.nl en tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met Ede Marketing. Daarnaast vinden zij bij de zes VVV Informatiepunten gratis bezoekersplattegronden en het Ede Magazine

Ede Marketing zet zich komende tijd in om meer VVV informatiepunten te ontwikkelen in gemeente Ede, maar ook het gebied online en fysiek beter herkenbaar en zichtbaar te maken voor bezoekers én inwoners

  VVV Informatiepunten in Ede

  Bij de VVV informatiepunten in Ede vinden toeristen en inwoners toeristisch recreatieve vragen en om zich te laten informeren over wat er te zien, te doen en te beleven is in de regio. In Ede zijn er zes VVV informatiepunten; Bennekom, Harskamp, Lunteren, Otterlo en twee in Ede.

  Deze VVV informatiepunten zijn veelal gevestigd in bestaande ondernemingen, bijvoorbeeld winkels, theaters of restaurants. Dat zijn locaties waar veel bezoekers komen en waar als extra service ook toeristische informatie gegeven wordt. Naast kaarten en brochures zijn hier vaak ook VVV cadeaukaarten te koop. 

  Folderpunten in Ede

  Naast VVV Informatiepunten vind je in de gemeente Ede ook diverse folderpunten. Op deze plekken is actueel foldermateriaal van de regio te vinden, evenals het Ede Magazine en bezoekersplattegronden. 

  Eén folderpunt is te vinden in Boerderij Mossel in Otterlo. De overige twee folderpunten bevinden zich in Ede, in het Akoesticum en Platform Militaire Historie Ede.

  Extra ondersteuning aan organisaties

  Bedrijven in de toeristisch-recreatieve sector kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten van Ede Marketing. Bij de VVV Informatiepunten liggen gratis bezoekersplattegronden die afgehaald kunnen worden. Ook opname van de locatie en eventuele evenementen op de website bezoek-ede.nl behoort tot de mogelijkheden. De website bezoek-ede.nl is de afgelopen maanden flink gegroeid en ontvangt nu gemiddeld 20.000 bezoekers per maand. 

  Via Facebook en Google AdWords draaien het hele jaar campagnes waarin organisaties opgenomen kunnen worden. Met een gemiddeld bereik van 500.000 personen per maand, bereiken we rondom de thema's de juiste doelgroepen die voor Ede belangrijk zijn.