VVV-functie

Wat kunnen we dit weekend of deze vakantie doen in Ede? Deze vraag horen wij regelmatig van bezoekers aan de regio. Voor toeristische informatie kunnen bezoekers én inwoners terecht op bezoek-ede.nl en tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met Ede Marketing. Daarnaast vinden zij bij de VVV Informatiepunten gratis bezoekersplattegronden en het Ede Magazine

Ede Marketing zet zich komende tijd in om meer VVV informatiepunten te ontwikkelen in gemeente Ede, maar ook het gebied online en fysiek beter herkenbaar en zichtbaar te maken voor bezoekers én inwoners.

  VVV Informatiepunten in Ede

  Bij de VVV informatiepunten in Ede vinden toeristen en inwoners toeristisch recreatieve vragen en om zich te laten informeren over wat er te zien, te doen en te beleven is in de regio. In Ede zijn er zes VVV informatiepunten; Bennekom, Harskamp, Lunteren, Otterlo en twee in Ede.

  Folderpunten in Ede

  Naast VVV Informatiepunten vind je in de gemeente Ede ook diverse folderpunten. Op deze plekken is actueel foldermateriaal van de regio te vinden, evenals het Ede Magazine en bezoekersplattegronden. 

  Eén folderpunt is te vinden in Boerderij Mossel in Otterlo en een bij Museum Lunteren. De overige twee folderpunten bevinden zich in Ede, in het Akoesticum en Platform Militaire Historie Ede.

  Middelen Ede Marketing