Ede Marketing lanceert #SupportYourLocalsEde

Ede, 28 april 2020

Ondernemers in de gemeente Ede zitten ook tijdens de coronacrisis niet stil. In de afgelopen weken ontstonden veel initiatieven om de producten tóch bij inwoners thuis te krijgen. Ede Marketing heeft veel van deze initiatieven bij elkaar gebracht op de website bezoek-ede.nl/support-your-locals 

Op de website vindt u allerlei creatieve, mooie en lekkere initiatieven van lokale ondernemers, die u kunt ophalen, die worden thuisbezorgd of waarvan u online kunt genieten. De initiatieven zijn overzichtelijk ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Lokale producten
  • VIP/private shopping 
  • Afhalen/Bezorgen
  • Fit & mooi
  • Recreatie

#SupportYourLocalsEde
Met het #SupportYourLocalsEde-initiatief wordt aandacht besteed aan initiatieven van ondernemers en organisaties uit de gemeente Ede die RIVM-proof zijn en in lijn met de regelgeving van overheden. Voor inwoners levert het volop ideeën om lokaal te blijven ‘shoppen’. Bedrijven kunnen hun diensten en producten onder de aandacht brengen. Van elkaar zien zij op die manier initiatieven en inspireren zo ook andere bedrijven om business te genereren.

Initiatief aanmelden
Staat uw initiatief er nog niet bij? Of kent u een initiatief dat meer aandacht verdient? Ga naar bezoek-ede.nl/support-your-locals en meld dit initiatief aan! Het lokale aanbod wordt dagelijks aangevuld.

Landelijke trend
Ook in andere steden is #supportyourlocals een groot succes. Onder meer in Haarlem en Utrecht zijn citymarketing organisaties de initiatiefnemers van Support Your Locals.