Onze Plannen

Trots op Ede versterken. Ede positioneren rond de thema’s Food en Veluwe. Het moois van Ede laten zien, op een consistente manier. De VVV-functie invullen. Het promoten van lokale evenementen en activiteiten. Bijdragen aan de ontwikkeling van een vestigingsklimaat dat aansluit op de ambities rond Foodvalley. Dat is selectie van het brede palet aan taken, dat sinds maart 2019, is toevertrouwd aan Stichting Ede Marketing.

 • Jaarplan

  Trots op Ede versterken. Ede positioneren rond de thema’s Food en Veluwe. Het moois van Ede laten zien, op een consistente manier. Bekijk hier hoe wij ons inzetten om het brede palet aan taken uit te voeren.

  Jaarplan
 • Campagnes

  We zetten ons in om bezoekers te verleiden een bezoek aan de gemeente Ede te brengen en om Ede verder op de kaart te zetten. We werken met gerichte campagnes en inzet van van de juiste promotiemiddelen. 

  Campagnes
 • Mediakit

  Ondernemers in de gemeente Ede bieden we diverse mogelijkheden om in contact te komen met hun doelgroep. We hebben alle online en offline mogelijkheden op een rijtje gezet voor campagnes en adverteren. 

  Mediakit