Onze Plannen

Trots op Ede versterken. Ede positioneren rond de thema’s Food en Veluwe. Het moois van Ede laten zien, op een consistente manier. De VVV-functie invullen. Het promoten van lokale evenementen en activiteiten. Bijdragen aan de ontwikkeling van een vestigingsklimaat dat aansluit op de ambities rond Foodvalley. Dat is selectie van het brede palet aan taken, dat sinds maart 2019, is toevertrouwd aan Stichting Ede Marketing.

Ook in 2022 zet Ede Marketing zich daar ten volle voor in!

© Wienke Hofland - Kröller-Müller Museum

Jaarplan

Trots op Ede versterken. Ede positioneren rond de thema’s Food en Veluwe. Het moois van Ede laten zien, op een consistente manier. Bekijk hier hoe wij ons inzetten om het brede palet aan taken uit te voeren.

© Ede Marketing

Campagnes

We zetten ons in om bezoekers te verleiden een bezoek aan de gemeente Ede te brengen en om Ede verder op de kaart te zetten. Hiervoor werken wij met gerichte campagnes en inzet van van de juiste promotiemiddelen. 

Meerjarenstrategie

© Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Mediakit

Ondernemers in de gemeente Ede bieden we diverse mogelijkheden om in contact te komen met hun doelgroep. We hebben alle online en offline mogelijkheden op een rijtje gezet voor campagnes en adverteren.