Samenwerken

Sinds 2019 verzorgt Ede Marketing de gebiedsmarketing van Ede. Met als doel een beter profiel van Ede, een aansprekende presentatie van het aanbod voor bewoners en bezoekers, zodat meer mensen hun weg naar Ede vinden. 

Het aanbod van ondernemers neemt daarbinnen een belangrijke rol in. In principe publiceren we alle basisinformatie van alle ondernemers in de vrijdtijdssector op onze website. Zodat de bezoeker een compleet beeld kan krijgen van het aanbod in Ede. Ede Marketing werkt graag samen voor het slagen van gezamenlijke promotie van Ede.

Voordelen voor partners
Daarom is een partnerschap van groot belang. Naast financiële ondersteuning is het commitment en de verankering van de marketingstrategie daarbij een voorwaarde. Partners profiteren bovendien van diverse voordelen. Dit kan gaan om online- en offline promotie, netwerk- en partner-evenementen, maar ook meepraten over de toekomstige ontwikkelingen in het gebied. 

Partnerpakketten

Met een partnerpakket van Ede Marketing kunnen we bijvoorbeeld zorgen voor extra attentiewaarde op de website. Daarnaast kunnen wij zorg dragen voor publicatie op een aantal belangrijke toeristische platforms. Ook hoort daar toegang tot hét (kennis)netwerk bij. Dit wordt vanaf 2020 opgezet en zal middels masterclasses en workshops relevante marketingvraagstukken behandelen.

Partnerpakketten Ede Marketing