Ede Marketing opent online Edese Adventskalender

EDE – Ede Marketing presenteert tot en met 24 december dagelijks een online adventskalender. Bezoekers van deze Edese Adventskalender kunnen elke dag online een vakje van de kalender openmaken. Daar staan mooie, typisch Edese prijzen: van arrangementen en activiteiten tot cadeaupakketten of souvenirs.  

De kalender is zeer enthousiast ontvangen door winkeliers, culturele instellingen, horecagelegenheden en recreatieve organisaties in de gemeente Ede. “Voor hen is dit dé kans om in de cadeaumaand nog een keer onder de aandacht te komen bij het regionale publiek. Dankzij deze samenwerking hebben we met elkaar prachtige, lokale kerstcadeaus te verloten onder de deelnemers van de online adventskalender”, aldus Daan Berends, directeur Ede Marketing.

Deze adventskalender is gericht op inwoners en bezoekers van de gemeente Ede. Wie geen vakje wil missen, kan zich aanmelden voor de dagelijkse nieuwsbrief of de te winnen prijzen via Facebook en Instagram in de gaten houden. De kalender is te vinden op www.bezoek-ede.nl/adventskalender.