Hartstocht Winterwalk in Lunteren

Lunteren decor voor Hartstocht Winterwalk van de Hartstichting 


EDE – Lunteren is als ‘hart van Nederland’ het start- en eindpunt van de Hartstocht Winterwalk van de Hartstichting. De opbrengst van deze wandeling wordt ingezet voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. 

De Hartstocht Winterwalk vindt plaats in Lunteren, één van de prachtige wandelgebieden rond Ede. De wandelroutes van de Hartstocht Winterwalk worden aangeboden in 5,10 en 15 kilometer. 

Wandelen langs de highlights van Lunteren
De routes voeren langs diverse uitzichtpunten en rijksmonumenten op de Veluwe. Zo lopen de routes - afhankelijk van de gekozen afstand - bijvoorbeeld langs de grafheuvels, de Koepel uitkijktoren, Rijksmonument de Gedenkbank, Rijksmonument Herstellingsoord, de Grote Zandgroeve, Het Middelpunt van Nederland, uitkijkpunt de Hessenhut en de Celtic fields. Het start- en eindpunt van de wandeling is 50/50 Hotel Belmont in Lunteren.

Over de Hartstocht Winterwalk
De Hartstocht Winterwalk is een wandeling die je samen kunt lopen. Dat maakt de wandeling geschikt om er als gezin, vereniging of vriendengroep aan deel te nemen. Wandelaars laten zich sponsoren en zamelen daarmee geld in voor de Hartstichting ten behoeve van onderzoek naar hart- en vaatziekten. 

Meer over wandelen in Ede? 
Met een oppervlakte van maar liefst 32.000 hectare en de meest diverse natuurgebieden van Nederland is er voor wandelaars genoeg te ontdekken en genieten in en rond Ede. Kijk voor meer informatie en een overzicht van mogelijke wandelroutes op Bezoek-ede.nl.

Dit was Hartstocht Winterwalk 2020

Hartstocht Winterwalk 2020 was geslaagd!
De Hartstocht Winterwalk leverde € 6.336,- op voor de Hartstichting. Dit is mogelijk gemaakt door de vele enthousiaste deelnemers die op 25 januari 2020 deelnamen aan het wandelevent. 

Hartstocht Winterwalk 2020
  • Hartstocht Winterwalk 2020

Hartstocht Winterwalk 2021

De Hartstichting komt ook in 2021 weer naar Lunteren, het Middelpunt van Nederland. De datum voor de Hartstocht Winterwalk 2021 is zaterdag 23 januari.
Meer informatie: www.hartstocht.nl