Gratis informatiesessie 'online aanwezigheid' ondernemers Ede Centrum

Uw online zichtbaarheid verbeteren?

Neem deel aan de gratis informatiesessie voor Edese ondernemers op 26 januari 2021

In samenwerking met Gemeente Ede, Digilab en Stichting Binnenstadsmanagement Ede (SBE) biedt Ede Marketing een traject aan ter verbetering van de online aanwezigheid/zichtbaarheid voor ondernemers uit Ede centrum.

Dit traject is bedoeld voor ondernemers (retail, horeca) uit Ede Centrum die meer rendement willen behalen via hun website en/of social media kanalen. 

Tijdens een gratis informatiesessie op 26 januari zullen SBE en Ede Marketing meer vertellen over de opzet en inhoud van het traject, de onderlinge samenwerking, het belang van online zichtbaarheid en op welke manier SBE, Digilab en Ede Marketing ondernemers kunnen ondersteunen. 

 

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 26 januari 2021 
  • Tijd: 19.00-19.30
  • Locatie: online via Zoom - link volgt na inschrijving
  • Aanmelden: info@ede-marketing.nl

Vermeld bij het aanmelden uw voor- en achternaam, e-mailadres, naam onderneming en uw eventuele vragen. Eventuele vragen worden tijdens de sessie behandeld. Uiteraard is er ook ruimte om tijdens de sessie vragen te stellen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Tijdens of na de informatiesessie bestaat de mogelijkheid om u direct aan te melden voor een vervolgtraject. Er is plaats voor maximaal 10 ondernemers met een minimum van 6 deelnemers. 

Begin maart 2021 zal de online workshop plaatsvinden. Voorafgaand vindt een check van huidige websites plaats. Op basis van deze check wordt de online workshop ingericht. De workshop is in groepsverband, waarbij voorbeelden worden gedeeld en deelnemers van elkaar kunnen leren. 

Wij hopen u alvast digitaal te mogen ontmoeten op 26 januari a.s.