Inspiratiesessie 'Meer klanten door een betere online zichtbaarheid’

Uw online zichtbaarheid verbeteren?

Neem deel aan het traject 'Verbetering online zichtbaarheid'

In samenwerking met Gemeente Ede, Digilab en Stichting Binnenstadsmanagement Ede (SBE) biedt Ede Marketing een traject aan ter verbetering van de online aanwezigheid/zichtbaarheid voor ondernemers uit Ede centrum.

Dit traject is bedoeld voor ondernemers (retail, horeca) uit Ede Centrum die meer rendement willen behalen via hun website en/of social media kanalen.

Het traject bestaat uit

 1. Bekijken van de huidige website en social media kanalen om vast te stellen wat het startpunt is. Dit geldt als nulmeting.
   
 2. Op basis van bovenstaande ‘check’ van de huidige website en kanalen ontvangt elke ondernemer een persoonlijk advies van de online specialisten in de vorm van een checklist met de belangrijkste verbeterpunten.
   
 3. Eenmalige Inspiratiesessie ‘Meer klanten door een betere online zichtbaarheid’. Met behulp van best practises en 2-3 cases van deelnemers wordt op praktische manier uitgelegd hoe ondernemers hun website (met webshop) zelf kunnen verbeteren, gericht op het aantrekken van meer klanten.
   
 4. Studenten van Digilab gaan – onder deskundige begeleiding - op basis van de check en het advies aan de slag om de website van de ondernemers te optimaliseren.
   
 5. Vervolgworkshop ‘Wisselwerking tussen website en social mediakanalen’. Op basis van concrete voorbeelden van de deelnemers en best practises leren ondernemers hoe ze de wisselwerking tussen hun website en social mediakanalen kunnen verbeteren.
   
 6. Voor de ondernemers zonder social media kanalen is er een aanvullende online werksessie waarbij zij worden geholpen met het opzetten van hun social media kanalen inclusief Google vermelding. 
   
 7. Een maand na de laatste workshop volgt een eindmeting, voor zowel websites als social media kanalen. Hieruit volgt een korte rapportage met advies en actiepunten voor individuele ondernemers waar zij zelf mee aan de slag kunnen gaan. Zo wordt duidelijk welke voortgang is gemaakt en welke resultaten zijn geboekt.

Praktische informatie

Normaal gesproken kost bovenstaand traject gemiddeld €2.500 - €3.000.
Speciaal voor ondernemers uit Ede Centrum wordt dit traject aangeboden voor slechts €150 (exclusief 21% btw). 
Start traject: februari 2021 (onder voorbehoud)

Let op: dit traject is vooralsnog alleen beschikbaar voor ondernemers in Ede Centrum. Na deze pilotversie wordt onderzocht of het ook voor andere kernen of ondernemers uitgerold kan worden.

Wilt u deelnemen? Vul dan onderstaande gegevens in en stuur deze naar info@ede-marketing.nl.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. 

Aanmelden

Vermeld bij uw aanmelding in ieder geval de volgende gegevens:

 • Voor- en achternaam
 • Naam onderneming
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Website (indien van toepassing)
 • Op welke social media kanalen bent u actief (graag de link naar uw kanalen invoegen)?
 • Wat hoopt u uit deze training te halen?
 • Wat is uw wens/vraag voor uw website of social media kanalen?
 • Wilt u vooraf nog contact? Ja/nee

Na aanmelding doen wij een eerste check op uw wensen en uw online kanalen. U ontvangt daarna een factuur via Ede Marketing voor de eigen bijdrage van €150 (exclusief 21% btw). Na betaling is de aanmelding definitief. Er is ruimte voor maximaal 10 ondernemers. 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld u dan ook aan voor de nieuwsbrief van Ede Marketing. Wilt u de laatst verzonden nieuwsbrieven nog eens teruglezen? Dat kan hier.

Aanmelden voor het traject