Leefstijlen in de gemeente Ede

Met de Leefstijlvinder Vakantie en Vrije Tijd krijg je inzicht in de leefstijl van jouw doelgroep op het gebied van vakantie en vrije tijd. Om inzicht te krijgen in de bezoekers van acht provincies, is door bureau Market Response uitgebreid onderzoek verricht. Uit de analyses, zijn zeven ‘leefstijlen' naar voren gekomen. Deze laten zien waar mensen in hun vrije tijd of vakantie behoefte aan hebben. Ook laat het zien waar mensen wonen en wat onderlinge verschillen in interesse zijn.  

Leefstijlvinder gemeente Ede

Ook voor de gemeente Ede is dit onderzoek verricht. Hieronder laten we zien welke leefstijlen in onze regio wonen, wat hun wensen zijn en hoe deze doelgroepen het beste te bereiken zijn. De leefstijlen worden onderverdeeld in de volgende doelgroepen. 

  1. Avontuurzoeker
  2. Plezierzoeker
  3. Harmoniezoeker
  4. Verbindingszoeker
  5. Rustzoeker
  6. Inzichtzoeker
  7. Stijlzoeker

Klik op één van de leefstijlen voor meer informatie.

Overzicht gemeente Ede

Onderstaande gegevens tonen de dominante leefstijlen binnen de totale gemeente Ede en per dorp in de gemeente. Van dorpskern Deelen is geen data beschikbaar.

Top 3 leefstijlen per dorp

Doe de test

Ben jij een harmoniezoeker, een avontuurzoeker of een stijlzoeker? Heb je het liefst zoveel mogelijk mensen om je heen, of is je motto 'Work hard, play hard'? Klik op de video voor meer informatie over de Leefstijlvinder of doe zelf de test en ontdek binnen 5 minuten welke leefstijl het beste bij je past. 

Naar de test
Leefstijlvinder Vakantie en Vrije Tijd
  • Leefstijlvinder Vakantie en Vrije Tijd