Campagnes

We zetten ons in om bezoekers te verleiden een bezoek aan de gemeente Ede te brengen en om Ede verder op de kaart te zetten. Niet alleen voor een kort bezoek, maar ook voor een weekendje weg of (langer) verblijf. Maar ook om nog eens terug te komen. Hiervoor werken wij met gerichte campagnes en inzet van van de juiste promotiemiddelen. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende campagnes, reeds afgeronde campagnes en de behaalde resultaten. 

Interesse in een samenwerking rondom één of meerdere campagnes?

 

Bekijk onze mediakit

Fietsen

In 2024 gaan we Fietsen in Ede volop promoten aan de hand van diverse grote, middelgrote en kleinere fietsevenementen. We koppelen onze fietscampagne aan o.a. de Classico Boretti, de Ronde van Ede en Simac Ladies Tour. Hiermee willen we de verscheidenheid aan aanbod aan een specifieke doelgroep tonen, maar ook potentieel geïnteresseerde bezoekers bereiken. Ondernemers in de gemeente Ede bieden we de mogelijkheid om aan te haken bij de campagne. De campagne start na de opening van het toeristisch seizoen begin april en loopt door tot en met de herfstvakantie. 

Resultaten voorgaande campagnes

 • 2023

  In 2023 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de Smaakfietsroutes, Wildcampagne en de derde editie van de Edese Adventskalender. Bekijk hier een overzicht van de resultaten. 

  2023
 • 2022

  In 2022 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de Smaakfietsroutes, Woest&Bijster en een vervolg op de Edese Adventskalender. Bekijk hier een overzicht van de resultaten. 

  2022
 • 2021

  In 2021 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de eerste Edese Adventskalender, zomercampagne Blijf Ede Ontdekken en Cultuurmaand Ede. Bekijk hier een overzicht van alle campagnes in 2021 en de resultaten. 

  2021
 • 2020

  In 2020 hebben we diverse campagnes gevoerd voor, onder meer, Wild & Wandelen, Airborne en Support Your Locals Ede. Een overzicht van de campagnes en de resultaten:

  2020
 • 2019

  In 2019 zijn we gestart met drie campagnes: het NK Wielrennen, Militaire Historie en Wild & Wandelen. Bekijk ze hier:

  2019