Campagnes

We zetten ons in om bezoekers te verleiden een bezoek aan de gemeente Ede te brengen en om Ede verder op de kaart te zetten. Niet alleen voor een kort bezoek, maar ook voor een weekendje weg of (langer) verblijf. Maar ook om nog eens terug te komen. Hiervoor werken wij met gerichte campagnes en inzet van van de juiste promotiemiddelen. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende campagnes, reeds afgeronde campagnes en de behaalde resultaten. 

Interesse in een samenwerking rondom één of meerdere campagnes?

 

Bekijk onze mediakit

Voorjaar 2023

Smaakfietsroutes

Fietsen in Ede is eindeloos fietsplezier voor gezinnen, tourfietsers, racefietsers, mountainbikers en... met de smaakfietsroutes ook geschikt voor fijnproevers! Met deze campagne richten we ons op het vermarkten van de smaakfietsroutes in de gemeente Ede en de ondernemers aan deze routes. 

Het belangrijkste doel van de campagne is om de zichtbaarheid van de routes en de ondernemers te vergroten en op die manier meer bezoekers aan te trekken.

Meer informatie

Winter 2022

Edese Adventskalender

Alle ondernemers in de gemeente Ede kunnen nu meedoen met de online Edese Adventskalender. Na een succesvolle start in 2021, maakt de Edese Adventskalender ook in 2022 weer deel uit van de marketingactiviteiten in december. Gedurende 24 dagen brengen we de leukste waardebonnen, activiteiten, arrangementen, belevenissen, cadeaupakketten of typisch Edese souvenirs onder de aandacht. Iedere dag maakt een winnaar kans op mooie prijzen om gemeente Ede te ontdekken. Deelname is gratis; alle ondernemers in de gemeente Ede kunnen prijzen weggeven om de Adventskalender te vullen.

Bekijk de resultaten

Resultaten voorgaande campagnes

 • 2022

  In 2022 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de Smaakfietsroutes, Woest&Bijster en een vervolg op de Edese Adventskalender. Bekijk hier een overzicht van de resultaten. 

  2022
 • 2021

  In 2021 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de eerste Edese Adventskalender, zomercampagne Blijf Ede Ontdekken en Cultuurmaand Ede. Bekijk hier een overzicht van alle campagnes in 2021 en de resultaten. 

  2021
 • 2020

  In 2020 hebben we diverse campagnes gevoerd voor, onder meer, Wild & Wandelen, Airborne en Support Your Locals Ede. Een overzicht van de campagnes en de resultaten:

  2020
 • 2019

  In 2019 zijn we gestart met drie campagnes: het NK Wielrenne, Militaire Historie en Wild & Wandelen. Bekijk ze hier:

  2019