Campagnes

We zetten ons in om bezoekers te verleiden een bezoek aan de gemeente Ede te brengen en om Ede verder op de kaart te zetten. Niet alleen voor een kort bezoek, maar ook voor een weekendje weg of (langer) verblijf. Maar ook om nog eens terug te komen. Hiervoor werken wij met gerichte campagnes en inzet van van de juiste promotiemiddelen. Hieronder vind je een overzicht van de aankomende campagnes, reeds afgeronde campagnes en de behaalde resultaten. 

Interesse in een samenwerking rondom één of meerdere campagnes?

 

Bekijk onze mediakit

Najaar 2022

Top 5 wild tips

De campagne rondom het thema ‘Wild & wandelen’ is gericht op Wild kijken, wild eten en wandelen. De focus ligt daarbij op de wandelroutes en wild eten. Voor dit deel van de campagne worden mensen van buiten de regio aangesproken die de gemeente Ede bezoeken voor een dagbezoek of een langer verblijf. Doel is hen aanzetten zich recreatief te bewegen in de gemeente, maar ook om nieuwe plekken te ontdekken. Gekoppeld aan deze campagne wordt ook deelgenomen aan de nationale herfstcampagne van Visit Veluwe met o.a. publicaties in landelijke tijdschriften. 

Zomer 2022

Blijf Ede Ontdekken

Van 1 juli tot 30 augustus zet Ede Marketing de campagne 'Blijf Ede Ontdekken' in. De campagne richt zich op Edenaren, vakantievierders en bezoekers die al in de regio zijn. Centraal staat het op ontdekkingstocht gaan in de gemeente Ede waarbij vooral de programma's '24 uur in Ede' en '48 uur in Ede' als hoofdthema worden ingezet. 

Voorjaar 2022

Smaakfietsroutes

Fietsen in Ede is eindeloos fietsplezier voor gezinnen, tourfietsers, racefietsers, mountainbikers en... met de smaakfietsroutes ook geschikt voor fijnproevers! Met deze campagne richten we ons op het vermarkten van de smaakfietsroutes in de gemeente Ede en de ondernemers aan deze routes. 

Het belangrijkste doel van de campagne is om de zichtbaarheid van de routes en de ondernemers te vergroten en op die manier meer bezoekers aan te trekken.

Meer informatie

Resultaten voorgaande campagnes

© Ede Marketing

2022

In 2022 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de Smaakfietsroutes, zomercampagne Blijf Ede Ontdekken en Cultuurmaand Ede. Bekijk hier een overzicht van de resultaten. 

© Ede Marketing

2021

In 2021 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder de eerste Edese Adventskalender, zomercampagne Blijf Ede Ontdekken en Cultuurmaand Ede. Bekijk hier een overzicht van alle campagnes in 2021 en de resultaten. 

2020

In 2020 hebben we diverse campagnes gevoerd voor, onder meer, Wild & Wandelen, Airborne en Support Your Locals Ede. Een overzicht van de campagnes en de resultaten:

© NK Wielrennen 2019

2019

In 2019 zijn we gestart met drie campagnes: het NK Wielrenne, Militaire Historie en Wild & Wandelen. Bekijk ze hier: