Ede Centrum Shopgids 2023

De Gemeente Ede, Platform Ede Centrum en diverse ondernemers in Ede Centrum presenteren in samenwerking met Da’s Communicatie en Ede Marketing vol trots de gloednieuwe shopgids "Ede Centrum 2023". Een 64-pagina tellende brochure waarin lokale ondernemers, toeristische bedrijven en activiteiten in het zonnetje worden gezet om inwoners, bezoekers én toeristen te laten zien wat er deze zomer allemaal te beleven is in de Gemeente Ede.

De Ede Centrum 2023 shopping brochure is vanaf vandaag beschikbaar en zal worden verspreid in de wijken rondom het centrum, bij verschillende recreatiebedrijven, accommodaties en deelnemende winkeliers. De gids is een bron van informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar de leukste winkels, de beste restaurants en de meest spannende evenementen en activiteiten in Ede.

Lokale economie stimuleren 

De gids biedt ook een podium voor lokale ondernemers, die de kans krijgen om hun verhaal te delen en hun bedrijf aan een breder publiek te presenteren. Door deze persoonlijke verhalen hoopt Ede Centrum een connectie te creëren tussen de ondernemers en de gemeenschap en zo ook de lokale economie te stimuleren. "We zijn erg enthousiast over de lancering van de Ede Centrum 2023 shopping brochure", aldus Xander Haalboom en Daphne Köhnen van Platform Ede Centrum. "Het is een geweldige manier om zowel de lokale ondernemers te ondersteunen als de inwoners, bezoekers én toeristen van Ede een overzicht te bieden van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft."

Kom Ede ontdekken!

“De shopgids is een ideaal hulpmiddel om de stad, én de omgeving te verkennen", zegt Laura van den Biggelaar (Ede Marketing). "Ede heeft genoeg te ontdekken; van de natuurgebieden met paarse heidevelden en uitzichtpunten tot buitenkunstwerken, musea en (militair) erfgoed, het Stadspark en vele bruisende evenementen. We nodigen iedereen van harte uit om het beste van Ede te ontdekken en te genieten van alles wat deze gastvrije gemeente te bieden heeft!"