Bijeenkomsten

Wil je meer weten over wat er speelt in de regio en hoe wij hierop inspelen? Of je kennis up-to-date houden en je netwerk vergroten? Neem dan deel aan onze bijeenkomsten. Regelmatig organiseren wij in samenwerking met diverse partners en partijen in de gemeente Ede bijeenkomsten voor ondernemers. Daarnaast verzorgen we ook bijeenkomsten voor influencers of pers. Samen met partners uit de regio stellen we een programma samen waarmee de pers en/of influencers op pad worden gestuurd. 

Ben je recreatief ondernemer in de gemeente Ede? Zorg dat dan je bij onze bijeenkomsten aanwezig bent of aanhaakt bij een persbezoek! Bekijk hieronder de geplande of voorgaande bijeenkomsten. 

Instameet

Ter promotie van het Kröller-Müller Museum en Woest&Bijster organiseerden we op 24 en 28 augustus een Instameet*. 

  • Op 24 augustus bezochten 10-15 leden van de groep 40plusvriendinnen het Kröller-Müller Museum en de Woest&Bijster route in Otterlo.
  • Op 28 augustus bezochten 20 leden van Instameetholland het Kröller-Müller Museum en de Woest&Bijster route in Bennekom.

De deelnemers maakten de hele dag foto's en deelden deze via Instagram met hashtags en vermeldingen van de locaties. Aan het eind van de dag ontvingen zij de Bezoek Ede-goodiebag met informatie en producten van deelnemende partners, waaronder Het Nationale Park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum, Boerderij Mossel, Feelgood Madeleines en Woest&Bijster. Via onze social media kanalen (Facebook en Instagram van Bezoek Ede) hebben wij deze beelden gedeeld.

*Een get-together van influencers om foto's en video's te maken van een locatie, merk, product of dienst.

Ede Academy

In het voorjaar van 2022 zijn Cultura, de Cultuurmakelaar van de gemeente Ede en Ede Marketing gestart met de gratis basiscursus en workshop (online) marketing. Tijdens vier workshops van 2 uur gaan ruim 35 deelnemers aan de slag met de basisbeginselen van (online) marketing. 

De workshops zijn bedoeld voor publiciteits- en/of marketingmedewerkers in de culturele sector binnen de gemeente Ede met als doel om hen te informeren over de verschillende elementen van publiciteit, promotie en marketing. Ook de mogelijkheden voor low-budget promotie en tips en trucs komen aan bod.  

Meer informatie