Trainingen

Speciaal voor medewerkers in de toeristisch-recreatieve branche zijn diverse trainingen en workshops opgezet om kennis van de regio te verbreden of te verdiepen. Hieronder hebben we een aantal interessante opties voor je op een rij gezet. 

Gastheer van het Landschap - IVN

IVN Natuureducatie heeft voor recreatieondernemers het programma 'Gastheer van het Landschap' opgezet. IVN is de grootste opleider in natuurbeleving en biedt ondernemers uitgebreide cursussen tot natuurbelevingsexpert. Ook vind je hier online cursussen om je klaar te stomen tot kenner en gastheer van jouw landschap. Als Gastheer van het Landschap vergroot je je gebiedskennis en word je onderdeel van een uitgebreid netwerk zodat je jouw gasten een optimale natuurbeleving kunt bieden. 

Meer informatie

Visit Veluwe trainingen

Via Visit Veluwe kunnen alle front-officemedewerkers op de Veluwe gratis deelnemen aan online kennistrainingen. De trainingen zijn opgezet om medewerkers van toeristisch-recreatieve bedrijven te ondersteunen in hun kennis over de regio. Speciaal voor alle medewerkers die regelmatig vragen krijgen gasten bij een receptie naar tips voor een uitstapje in de regio, welke attracties ze kunnen bezoeken of welke musea er zijn, heeft Visit Veluwe de trainingen opgezet. Door deelname aan deze cursussen vergroten zij hun toeristische kennis over de regio.

Regioambassadeur

Via Visit Veluwe vragen medewerkers in de toeristisch-recreatieve branche een Ambassadeurspas aan. Klik hier voor deelnemende locaties en updates.

Pas aanvragen
© Ede Marketing

Kennistraining over Ede

In deze training over Ede maak je kennis met de geschiedenis, de natuur, de diverse musea en is er volop aandacht voor 'food'. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Deelnemen training

Bekijk ook