Mediakit Ede Marketing

We verzorgen de collectieve citymarketing voor Ede via de platformen www.ede-marketing.nl, www.bezoek-ede.nl en www.made-in-ede.nl. Ons doel is om Ede, de dorpen en het buitengebied duidelijker te positioneren en de zichtbaarheid van Ede te vergroten. Bezoek Ede is het platform voor toeristisch-recreatieve informatie over Ede, de dorpen en het buitengebied. Made in Ede is het platform voor verbinding, inspiratie en inspiratie rondom wonen, werken en studeren. Door de actieve inzet op het gebied van SEO, SEA en content marketing weet onze doelgroep ons goed te vinden en bieden we hen waar ze naar zoeken. Daarnaast zetten we het hele jaar door offline middelen in. 

Mogelijkheden adverteren

Ondernemers in de gemeente Ede bieden we diverse mogelijkheden om in contact te komen met hun doelgroep. We hebben op deze pagina alle online en offline mogelijkheden op een rijtje gezet voor campagnes en adverteren. 

Ede Magazine

Ede Magazine is een uitgave van Ede Marketing die wordt verspreid onder nieuwe bewoners in de gemeente Ede.
Het magazine is verkrijgbaar bij de VVV folderpunten en is ook te lezen via www.ede-magazine.nl.

Oplage: 14.000 1e druk, 4.000 2e druk

Blader door het magazine

Middelen in huisstijl

We brengen diverse middelen uit in onze huisstijl, waaronder:

Onze producten en middelen

Publicaties

Ede Marketing publiceert jaarlijks in co-creatie (betaalde) artikelen in diverse media (lokaal, regionaal en landelijk). De publicaties kunnen per jaar verschillen.

Print en online:

  • Recreatiekrant Veluwe
  • Advertorials via Visit Veluwe
  • Uitagenda Ede Stad: maandelijks 
  • Specials in landelijke magazines (onder andere Zin Magazine en Columbus Travel)
Bekijk alle media-uitingen
Wandelen in Ede Bos - Bezoek Ede

Pers- & Influencerbezoek

Wanneer journalisten, bloggers of vloggers Ede ontdekken, delen zij hun eigen ervaringen. Dat zorgt voor eigen en unieke content met een eerlijk verhaal. We ontvangen graag pers en influencers. Ook nodigen we pers en influencers graag actief uit voor een bezoek aan Ede.

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via pers@ede-marketing.nl.  

Communicatie- & Marketingadvies

Dankzij de kennis over Ede, de verschillende doelgroepen (bewoners en bezoekers) en de trends in de markt, kunnen we samen met onze partners gerichter aan de slag met de marketing van Ede. Vanuit deze kennis en expertise denken we graag mee over en ondersteunen we bij communicatie- & marketingactiviteiten. Dit doen we vanuit onze kennis over Ede.

Nieuwsgierig? Mail naar info@ede-marketing.nl