Ede Centrum Shopgids 2024

De Gemeente Ede, Platform Ede Centrum en diverse ondernemers in Ede Centrum presenteren in samenwerking met Da’s Communicatie en Ede Marketing vol trots de gloednieuwe shopgids "Ede Centrum 2024". Een 64-pagina tellende brochure waarin lokale ondernemers, toeristische bedrijven en activiteiten in het zonnetje worden gezet om inwoners, bezoekers én toeristen te laten zien wat er deze zomer allemaal te beleven is in de Gemeente Ede.

De Ede Centrum 2024 shopping brochure is vanaf 23 april beschikbaar en zal worden verspreid in de wijken rondom het centrum, bij verschillende recreatiebedrijven, accommodaties en deelnemende winkeliers. De gids is een bron van informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar de leukste winkels, de beste restaurants en de meest spannende evenementen en activiteiten in Ede.

Lokale economie stimuleren 

De gids biedt ook een podium voor lokale ondernemers, die de kans krijgen om hun verhaal te delen en hun bedrijf aan een breder publiek te presenteren. Door deze persoonlijke verhalen hoopt Ede Centrum een connectie te creëren tussen de ondernemers en de gemeenschap en zo ook de lokale economie te stimuleren.