Kennismaken met nieuw cultureel seizoen tijdens Uitmarkt Ede

EDE – Het centrum van Ede is op zaterdag 9 september één groot cultureel podium. De eerste theatervoorstellingen van de nieuwe programma’s zijn in september te zien. De repetities van de toneelgroepen, koren en muziekensembles worden hervat en de podia staan klaar om bezoek te ontvangen. De opening van het nieuwe culturele seizoen gaan we vieren, én hoe! Uitmarkt Ede heeft als doel om iedereen kennis te laten maken met de kunst en cultuur die Ede te bieden heeft. 

Tijdens Uitmarkt Ede zijn er optredens van popkoren, muziekverenigingen, dansgroepen, bands, maar ook acts uit het programma van Huis Kernhem, Astrant, Cultura, etcetera! Bij de infostands tonen kunstenaars hun werk en is informatie verkrijgbaar over het nieuwe culturele seizoen. 

Het programma bestaat uit meer dan 30 live-optredens die tussen 15:00 en 21:00 uur verspreid door het centrum van Ede plaatsvinden. Bij foodstands van lokale horeca is eten en drinken verkrijgbaar. Als afsluiter vindt rond 21:00 uur op het marktplein Cinema op de Markt plaats met de knaller TopGun Maverick. 

Toegang tot de Uitmarkt is gratis.

Kijk voor meer informatie en alle activiteiten op: www.bezoek-ede.nl/uitmarkt