Wild & Wandelen

In het najaar van 2020 heeft Ede Marketing als betalend partner meegedaan in de najaarscampagne van Visit Veluwe. Als thema hebben we het thema Wild & Wandelen doorgezet, waarmee Ede Marketing in 2019 is begonnen. Deze campagne sluit aan bij één van onze hoofdthema's: het actief beleven van de Veluwe. Door de terugkerende thematiek en het aanleveren van eigen tekst en beeld wordt Ede steeds herkenbaarder in de Visit Veluwe campagnes.

Enkele uitingen en resultaten van deze campagne:

Online resultaten

Op bezoek-ede.nl is speciaal voor deze campagne een aantal pagina's gemaakt die in het teken staan van Wild Spotten, Wild & WandelenWild Eten en de Bronsttijd. In de campagneperiode hebben ruim 10.000 bezoekers deze pagina's bezocht. 

Daarnaast zijn er via de Facebookpagina van Bezoek-Ede zowel organische als gesponsorde berichten (met een korte looptijd) geplaatst over de campagne. Dit heeft geleid tot een gemiddeld bereik van 5.000 personen per week.

Aanvullend heeft er in deze periode een Google AdWords campagne gelopen. De advertenties waren ingestoken op het wild spotten, de wildkanseltochten bij Natuurcentrum Veluwe en de bronsttijd. Gezamenlijk hebben de advertenties ruim 300.000 weergaven gehad en bijna 4.000 klikken naar de website.

Voorbeeldadvertenties

Video Herfst op de Veluwe