Edese Adventskalender

Ede Marketing introduceert deze decembermaand een online Adventskalender. Van 1 tot en met 24 december kunnen bezoekers van de Edese Adventskalender elke dag een vakje van de kalender openmaken. Daar is dagelijks een mooie, typisch Edese prijs te winnen. Denk aan een arrangement, avondje uit, activiteit, belevenis, cadeaupakketje of typisch Edes souvenir.  

Wie doet er mee? 

Voor winkeliers, culturele instellingen, horeca en recreatieve organisaties in de gemeente Ede is dit dé kans om in de december cadeaumaand nog een keer onder de aandacht te komen bij het regionale publiek. Samen zullen wij de kalender vullen met een prachtig aanbod van cadeautjes. Deze 'kerstcadeaus' verloten wij onder de deelnemers van de online Adventskalender.

Promotie via Ede Marketing

Om deze cadeautjes bij het grote publiek onder de aandacht te brengen, versturen we dagelijks een nieuwsbrief en plaatsen we social media posts met een tag naar de aanbieder van het cadeau. Ook zullen we bij lancering van de online Adventskalender een persbericht versturen. Deelnemende partijen kunnen uiteraard zelf actief bijdragen in promotie van de geleverde prijs.