Campagnes Ede Marketing 2021

Winter 2021

Online Edese Adventskalender

Afgelopen december heeft Ede Marketing voor de eerste keer een online Edese Adventskalender ingezet. Van 1 tot en met 24 december konden bezoekers van de Edese Adventskalender elke dag online een vakje van de kalender openmaken. Daar vonden bezoekers mooie, typische Edese prijzen: van arrangementen en activiteiten tot cadeaupakketten of souvenirs. De campagne is alleen zichtbaar geweest via online uitingen en heeft ruim 11.000 deelnemers opgeleverd.

Bekijk de resultaten

Najaar 2021

Kom Wild Ontdekken

De campagne rondom het thema ‘Wild & wandelen’ is gericht op Wild kijken, wild eten en wandelen’. De focus ligt daarbij op de wandelroutes en wild eten. Voor dit deel van de campagne worden mensen van buiten de regio aangesproken die de gemeente Ede bezoeken voor een dagbezoek of een langer verblijf. Doel is hen aanzetten zich recreatief te bewegen in de gemeente, maar ook om nieuwe plekken te ontdekken. Gekoppeld aan deze campagne wordt ook deelgenomen aan de nationale herfstcampagne van Visit Veluwe met o.a. publicaties in landelijke tijdschriften. 

Bekijk de resultaten

Cultuurmaand Ede

#KomCultuurOntdekken
In oktober staat ‘Cultuurmaand Ede’ op de agenda. Met de campagne ‘Kom Cultuur Ontdekken’ wordt de spotlight gericht op het grote aanbod aan culturele activiteiten die in de maand oktober plaatsvinden, bij zowel de amateurverenigingen als bij de professionele organisaties. Deze campagne is opgezet in samenwerking met de culturele partijen en richt zich op de bewoners van de gemeente Ede en regionale bezoekers.

Hier vind je de belangrijkste resultaten van de Cultuurmaand-campagne.

Bekijk de resultaten

Zomer 2021

Blijf Ede Ontdekken

Van 1 augustus - 30 september heeft Ede Marketing in samenwerking met de Gemeente Ede en partners de zomercampagne #BlijfEdeOntdekken opgezet. De campagne richt zich op Edenaren, vakantievierders en bezoekers die al in de regio zijn. Centraal staat het op ontdekkingstocht gaan in de gemeente Ede. Hier vind je de belangrijkste resultaten van de campagne. De campagne heeft goede resultaten geboekt, vooral op conversie en zichtbaarheid.

Lees meer!