Campagnes Ede Marketing 2022

Om Ede op de kaart te zetten, werken we met gerichte campagnes. In 2022 hebben we diverse campagnes gevoerd, waaronder een vervolg op de Edese Adventskalender, Smaakfietsroutes en voor externe partijen zoals Woest & Bijster en de Uitmarkt. Bekijk hieronder een overzicht van alle campagnes in 2022 en de resultaten

Interesse in een samenwerking rondom één of meerdere campagnes?

 

Bekijk onze mediakit

Winter 2022

Edese Adventskalender

Alle ondernemers in de gemeente Ede kunnen nu meedoen met de online Edese Adventskalender. Na een succesvolle start in 2021, maakt de Edese Adventskalender ook in 2022 weer deel uit van de marketingactiviteiten in december. Gedurende 24 dagen brengen we de leukste waardebonnen, activiteiten, arrangementen, belevenissen, cadeaupakketten of typisch Edese souvenirs onder de aandacht. Iedere dag maakt een winnaar kans op mooie prijzen om gemeente Ede te ontdekken. Deelname is gratis; alle ondernemers in de gemeente Ede kunnen prijzen weggeven om de Adventskalender te vullen.

Bekijk de resultaten

Najaar 2022

Top 5 wild tips

De campagne rondom het thema ‘Wild & wandelen’ is gericht op Wild kijken, wild eten en wandelen. De focus ligt daarbij op de wandelroutes en wild eten. Voor dit deel van de campagne worden mensen van buiten de regio aangesproken die de gemeente Ede bezoeken voor een dagbezoek of een langer verblijf. Doel is hen aanzetten zich recreatief te bewegen in de gemeente, maar ook om nieuwe plekken te ontdekken. Gekoppeld aan deze campagne wordt ook deelgenomen aan de nationale herfstcampagne van Visit Veluwe met o.a. publicaties in landelijke tijdschriften. 

Zomer 2022

Blijf Ede Ontdekken

Van 1 juli tot 30 augustus zet Ede Marketing de campagne 'Blijf Ede Ontdekken' in. De campagne richt zich op Edenaren, vakantievierders en bezoekers die al in de regio zijn. Centraal staat het op ontdekkingstocht gaan in de gemeente Ede waarbij vooral de programma's '24 uur in Ede' en '48 uur in Ede' als hoofdthema worden ingezet.